Antelope canyon

1stviewJag satt och kasade runt världen i Google earth och hamnade i Grand canyon av nån anledning. Zoomade ut och följde Colorado river för att se hur stort komplexet e. Hittar en liten remsa som inte syns för fotomarkeringar. Zoomar in ytterligare och -lo and behold- där ringlar en tunn linje under alla foton. Så, dags att titta på alla bilder då, och hur läcker är inte denna tunna skreva! Antelope canyon heter den och är torr till största delen. Antelope with visitorsJag valde en bild med folk i för att visa skalan. Gå dit och titta själv, vetja. Inte nödvändigtvis IRL, AFK, i verkligheten, men kolla bilderna på Google earth åtminstone.

Latitud: 36°51’52.15″N, Longitud: 111°23’1.67″V

About the Author

This is info about me. So far.

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>