New Face 2

Håller fortfarande på att bygga om sajten, byter en färg där, ett typsnitt där. Funderar på hur man ska städa kategorierna. Så man browsar på iTunes och tar hem en föreläsning från MIT som heter ‘the Craft of Science Fiction’ av Joe Haldemann. Lyssnar på den i sin iPod och hör bl.a när han läser ett utdrag ur en av sina böcker, ‘the Accidental Time Machine’. Tycker det låter lovande, så man sticker till ereader, köper den och laddar hem den. Så nu kan jag läsa den både på MacBooken och på iPod touch. Men så blir inte sajten klar, så jag skriver detta istället, vilket inte hjälper heller.
Om man skulle gå ut ett tag?

About the Author

This is info about me. So far.

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>