Jag har varit upptagen

Så, iPhone 3G släpptes för en vecka sedan och under första veckändan såldes 1 miljon! Kanske viktigare i sammanhanget: AppStore öppnade och sålde på samma tid 10 miljoner program till nyfikna iPhone och iPod touch ägare, som jag. Så det är vad jag har pysslat med, kollat program. 500 program lades ut från scratch och är nu uppe i 800, varav ca en fjärdedel är gratis. Så iPhone är inte bara en överlägsen telefon och en bärbar dator, den är också en helhetslösning precis som iPod och iTunes. Inte konstigt att den tog slut i 21 stater och i 82 av Telias 84 butiker. Den svarta 16Mb lär vara populärast.

About the Author

This is info about me. So far.

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>