Telia sover

Här lanseras iPhone 2.0 och en värld håller andan. 62 nya länder ska den börja säljas i, och vi är en av dom. Apples site uppdateras under Steves keynote med länk till Telias site. Men på Telias sida – inte ett ord om iPhone!! Provar man att söka på iPhone på Telias site får man inte en enda träff! Dom som ska sälja den i dom nordiska och dom baltiska länderna har inte uppdaterat sin hemsida, inte ens att dom skrivit på avtalet!
Tack för det, televerket!

Update:
Dom har fått upp en blänkare i högra kanten som går till en sida som länkar tillbax till Apple!
Priserna, då?
Vet ni inte?
Förhandsbokning?
Inte?
Bad form.

About the Author

This is info about me. So far.

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>