WWDC 08 Resultat

wwdc08Det blev en ny iPhone. Inte några nya storlekar, men med 3G och GPS. Svart eller vit baksida. ‘Twice as fast, half the price’. Bättre och billigare. Men det som känns viktigast just nu, är att den finns uppe på AppleStore. Den svenska! Den går att köpa från den 11 juli! Många nya program, och fler kommer. Titta på AppStore! Det som lockar mig mest är ett som heter Band som innehåller ett virtuellt piano, trummor och bas. Det gör inspelningar av det du spelar.
MobileMe som ersätter .mac kommer åxå. Synka allt, trådlöst.
iPhone kommer inom kort att släppas i 70 länder. Läs bevakningen här eller vänta tills filmen kommer upp på Apple.

About the Author

This is info about me. So far.

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>