Leka med maten?

Egg yin and yangHär kommer lite bilder på mat som du inte brukar se den. Detta stekta ägget på bilden är snyggt som tusan, men det är inte alla. Alla är kul, däremot. Se dom små männen som rensar kärnor i en vattenmelon. Chokoladkakan som är ett tangentbord. Den arga broccolin, eller japansk Anime-mat. Spermasprit, Pingvin bajs, Bacon mints, Sigmund Freud-klubbor och Banantub. Titta igenom och inse, att när dina föräldrar sa till dej att inte leka med maten, så kvävde dom din konstnärliga ådra. Så, upp till kamp! Bygg vägar i moset som du alltid velat! Bygg berget från ‘Närkontakt…’ En bild till, bara: päronföräldrarna som har fått en något avvikande avkomma:Päronbarn

About the Author

This is info about me. So far.

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>