Världens största Blue Screen Of Death?

BSODKan detta vara världens största Blue Screen Of Death? Bilden är tagen i Toronto och visar tre av dom fyra skärmarna på en mall som heter ‘the Bay’. Det lustiga är, att när denna bilden togs, hade skärmarna stått så här i ett par dagar och enligt en update tog det två dagar till för att rätta till det… Kunde inte någon boota systemet på fyra dagar? Stänga ner det? Dra ut sladden åtminstone?
Hm.
Har hittat en blog som heter ‘vistasucks.wordpress.com‘. Jay heter bloggaren och han befinner sig i Vancouver. Han har hängt med Windows sen version 3.1 ända upp till Vista, men där tog det slut. För att klippa ett citat:

“[Out of principle] I will never pay for any product or service that financially benefits Microsoft in any way, again”

Jamen, det är vackert!
Han har en sida knökfull med citat av Bill Gates och Steve Ballmer.
Tag detta citatet från Bill:

If you can’t make it good, at least make it look good.

Måste vara Vista han menar…
Avslöjande läsning.

About the Author

This is info about me. So far.

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>