Flätad HD och skuret papper

Wicker HDKommer du ihåg Fiaten byggd i kartong? Här kommer en motorcykel i korgflätning. Den är till salu på ebay just nu om någon är intresserad. Just nu är den uppe i EUR 9,50. Inte så farligt, men vad kostar transporten? Man kan sitta på den, men den går inte att köra…
En helt annan sak gör dessa två konstnärerna; dom skär i papper.
Book autopsyPapercutDet kanske inte låter så märkvärdigt, men betänk hur många lager det rör sig om. Brian Dettmer skär i böcker och kallar sina verk ‘Book Autopsy’, medan Jen Stark skär i olikfärgade papper i flera lager. Och med en beundransvärd precision. Väldigt lika i teknik, men resultatet är ack, så olika…

About the Author

This is info about me. So far.

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>