Att bli odödlig.

Detta tror jag att jag ska köra med när det blir dags: ladda upp hjärnan på en dator och bli odödlig! Aldrig har backuper varit mer livsviktiga. En hårddiskkrash skulle vara ödesdiger. Dödlig, rent av. Men tänk dig att surfa på nätet. Själv. Personligen, så att säga. Spela online spel! Kommer nån ihåg filmen ‘Tron’?
WTA, the World Transhumanist Assosciation har tydligen haft ett möte där detta kom upp. En av många människa-maskin hybrider. Bl.a. William Shatner och Ed Begely jr talade på konferensen. Att utveckla människan ‘beyond humanity’ är tydligen deras mål. Kolla deras hemsida.

About the Author

This is info about me. So far.

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>