Ny iMac

Så presenterade Steve Jobs den nya iMacen som alla misstänkte att han skulle göra. Du ser honom på bilden med ett par. Mycket tunnare och med aluminiumskal! Blank skärm som dom nya MacBookarna. Nytt, tunnt tangentbord. 20 och 24 tums skärmar. Läckra.
Mer?
iLife 08. Helt ny iMovie tar hand om hela ditt filmotek, gör det möjligt att leta upp filmer snabbt med ‘Skimming’, enkelt att svänga ihop en film på ett par minuter, med effekter, soundtrack och allt. Steve visar. Magic Garageband med många förbättringar, utbyggt .mac och förbättrad iPhoto med ‘Events’ gör det mycket lätt att dela med sig av sina bilder över hela världen. Bättre iWeb.
iWork 08. Alla programmen förbättrade och ett nytt. Numbers. Ett spreadsheet.
Har jag missat nåt? Kolla själv bevakningen över Engadget. Det gjorde jag.

Upd: Dom e uppe på Apples sajt, men inte den svenska än.

About the Author

This is info about me. So far.

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>