… a giant leap for mankind

Idag är det 38 år sen Neil Armstrong tog det första steget på månen. Buzz Aldrin kom med honom ner till månen, men vad hette han som stannade kvar i commandmodulen? Följ länken och kolla.
Carlos Santana fyller 60! Bara en sån sak. Grattis så mycket!
Och så har Jonathan Ive fått en ny designutmärkelse. Av the First Lady Laura Bush i Vita Huset, minsann. Steve Jobs blev å andra sidan utnämnd till King of web music av tidningen Blender. Inte så dåligt det heller.
Sen var det den anonyma bloggaren som vågade komma och påstå att han hade en worm till mac OSX! Han blev omedelbart attackerad av dels macfans som öste förolämpningar över honom, dels teknikfolk som krävde närmre upplysningar, ville ha bevis på att han inte ljög. Det gick så långt som till dödshot. Bloggarens sajt blev hackad.
Nu har han lagt ner sajten och försvunnit och lämnat efter sig ett statement: “It was a great experiment to see how the industry could handle some honesty, which they can’t. They are quick to attack the credibility of others in order to hide their own flaws”.
Jo, jo.
“Experiment”, förresten? Ljög han eller inte?

About the Author

This is info about me. So far.

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>